Allmänt

Dessa villkor gäller alla genomförda beställningar på ferdcosmetics.com. För att handla på ferdcosmetics.com behöver du ha fyllt 18 år, alternativt ha målsmans medgivande att beställa enligt föräldrabalkens bestämmelser. Alla priser på hemsidan uppges inklusive moms (mervärdesskatt), som vid skrivande stund är 25%. Frakt tillkommer på alla beställningar om inget annat har angivits. Du som kund godkänner våra allmänna köpevillkor genom att lägga en order, och förbinder dig där med att köpa de beställda produkterna. Du intygar även att de uppgifter du uppger om dig själv är riktiga.

Beställning

Efter att du lagt en beställning skickas en orderbekräftelse till den angivna e-postadressen. Här finner du information om produkter, pris, fakturering- och leverans adress som gäller för din order. Skulle du upptäcka något fel i orderbekräftelsen, var god och kontakta oss omedelbart på följande mailadress: support@fercosmetics.com.

Betalning

Som betalningslösning har vi; Klarna och Swish.

Leverans

Beroende av valt fraktalternativ är leveranstiden normalt 3-7 arbetsdagar. En beställning skickas tidigast nästkommande vardag. Skulle vi upptäck att det kommer att uppstå en försening meddelar vi detta snarast.

Ej uthämtade paket

För att kunna säkerställa att leveransen kommer fram måste du som kund uppge korrekt och giltig information. Om adressen du angett är fel står du för en ny frakt. För paket som inte hämtas ut debiterar vi en avgift på 100 SEK.

Kampanjer

Om inget annat anges är det inte möjligt att kombinera rabattkoder med andra kampanjer eller erbjudanden.

Retur

Ferd Cosmetics erbjuder alltid 14 dagars ångerrätt, förutsatt att varan är oanvänd.  Därmed måste förpackningen vara obruten. Det är du som kund som står för fraktkostnaden för returen. 14 dagars perioden börjar från när du fått dina varor levererade.

Ferd Cosmetics går igenom alla returer, när returen har godkänts, sker en återbetalning inom 30 dagar.

Reklamation

Enligt svensk lag har konsumenten upp till 3 år att reklamera ett köp, reklamationen ska ske inom 48 timmars tid från när felet upptäckts. Reklamationsrätten täcker enbart produktionsfel.

I första hand rättar vi till felet, om det inte är möjligt, levereras en ny vara. Skulle felet ändå inte vara avhjälpt så sker ett återköp inom 30 dagar.

Vid en eventuell tvist kommer vi att följa ett beslut från ARN (Allmänna reklamationsnämnden). Alla tvister ska lösas enligt gällande svensk rätt och lag.

Ansvarsbegränsning

Ansvarsbegränsningen gäller för alla faktorer utanför vår kontroll. Vid oförutsägbara händelser (Force Majeure) tar vi inget ansvar för fel eller förseningar. Dessa omständigheter kan bland annat tänkas vara utebliven leverans, krig, olycka eller myndighetsbeslut. Utöver detta tas inget ansvar för indirekta skador som orsakats av produkten.

Företagsinformation & kontakt

Organisationsnummer: 559153-2493

Ferd Cosmetics AB
Evenemangsgatan 6
169 79 Solna, Sweden

e-mail: support@ferdcosmetics.com

Ta del av våra nyheter

For discounts, product drops, and more!
Genom att klicka på prenumerera bekräftar du att du godkänner våra villkor.
Välkommen, nu är du en Ferdie! 🧡
Något gick fel
Genom att klicka på "Godkänn och stäng" samtycker du till att cookies lagras på din enhet för att ge dig anpassat innehåll, och en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer här.